Τα ζώδια στο γάμο: Ποιο ζώδιο είναι ο καλύτερος σύζυγος;

2013-08-18 11:29

Ποια ζώδια αγαπούν την ελευθερία και ποια παντρεύονται εύκολα; Πώς θα κάνουν πρόταση (& πότε); Plus: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Κριοί και Ζυγοί αγαπούν τη συντροφικότητα και παίρνουν εύκολα απόφαση για γάμο. Φυσικά δεν αποκλείεται αργότερα να το μετανιώσουν. Καρκίνοι και Αιγόκεροι το σκέφτονται ώριμα ενώ δεν χωρίζουν εύκολα γιατί φοβούνται τη γνώμη των άλλων.

Ταύροι και Σκορπιοί παίρνουν δύσκολα αποφάσεις και δεν χωρίζουν εύκολα καθότι είναι σταθεροί και κτητικοί. Λέοντες και Υδροχόοι δεν περιορίζονται εύκολα.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύς κάνουν συνήθως περισσότερους από έναν γάμο αν παντρευτούν σε μικρή ηλικία.

Πότε όμως θα παντρευτώ; Ποια ζώδια αγαπούν την ελευθερία και ποια παντρεύονται εύκολα; Ποιες είναι οι απαιτήσεις τους μέσα στο γάμο; Με ποιους ταιριάζουν και πως φτάνουν στην πολυπόθητη πρόταση;

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι αυθόρμητος και τολμηρός αλλά έχει την ανάγκη συνύπαρξης με το ιδανικό ταίρι. Θέλει να τον αγαπούν, να τον λατρεύουν και να βρίσκεται μέσα σε μια αρμονική σχέση. Η ειλικρίνεια και η ανεξαρτησία του δυσκολεύουν τη σχέση και θα πρέπει να μάθει να μοιράζεται. Δεν του αρέσουν οι κόντρες, αναζητά έναν άνθρωπο που να ξέρει να τον κοντρολάρει. Δύσκολα αποφασίζει να χάσει την ελευθερία του. Αγαπά την οικογένεια αρκεί να έχει ζήσει πρώτα τη ζωή του.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ
Ο Κριός δεν έχει χρόνο να ετοιμάσει σκηνικά για να κάνει πρόταση γάμου. Θα την κάνει ξαφνικά, απρόσμενα, σε σημείο που θα αμφιβάλλεις αν σοβαρολογεί. Αυτό μπορεί να γίνει σε φάση διασκέδασης, μετά από ένα καβγά ή ένα χωρισμό. Δεν θα σου αφήσει περιθώριο σκέψης, γι’ αυτό, άρπαξε την ευκαιρία. Μην τον πιέσεις ποτέ για γάμο.

ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ
Με την Αφροδίτη στο Λέοντα, ανανέωσε τη σχέση σου ως τις 22/7. Τον Οκτώβριο, πρόσεχε τις κινήσεις σου και τις παρορμητικές αποφάσεις για να μην έχεις κόστος.

ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΑΙΡΙΑΣΜΑΤΑ
Ταύρος, Λέων, Ζυγός, Τοξότης, Ιχθύς

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι σοβαρός, υπεύθυνος, ρομαντικός, πιστός, τρυφερός, κτητικός, ζηλιάρης όταν απειλείται και δεν παίρνει επιπόλαιες αποφάσεις για γάμο. Η οικογένεια είναι ένα όνειρο ζωής γι’ αυτόν και για να προχωρήσει στη δημιουργία της, θα πρέπει να εμπιστεύεται απόλυτα το ταίρι του. Κάνει μακροχρόνιες σχέσεις και πολλά τεστ. Αργεί να αποφασίσει, χρειάζεται υπομονή. Δείξε του τα συναισθήματά σου και άσε τα υπόλοιπα να έρθουν από μόνα τους. Ασχολείται με τα αγαπημένα του πρόσωπα, το σπίτι και τη μαγειρική.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ
Ο Ταύρος θέλει να γίνονται όλα στην ώρα τους και με τον τρόπο που έχει εκείνος επιλέξει. Θα προγραμματίσει τα πάντα. Θα προτιμήσει ένα δείπνο, μια ιδιαίτερη βραδιά, με χαλαρή μουσική, κεριά και πλούσιο μπουφέ. Με τρυφερό τρόπο, θα εκδηλώσει τα συναισθήματα και τις προθέσεις του. Θα σου κάνει την πρόταση, θα σου χαρίσει ένα υπέροχο δαχτυλίδι και θα προχωρήσετε στις προετοιμασίες της τελετής.

ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ
Με το Δία στον Καρκίνο νιώθεις πιο ανάλαφρα και η επικοινωνία με το ταίρι σου καλυτερεύει το δεύτερο εξάμηνο. Από 23/7-16/8 είναι ένα πολύ καλό διάστημα να ζεστάνεις το κλίμα, να ανανεωθείς και να ταξιδέψεις. Προσοχή το Νοέμβριο: περιόρισε νεύρα και εντάσεις και προσπάθησε να λύσεις θέματα που θα προκύψουν με το ταίρι σου.

ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΑΙΡΙΑΣΜΑΤΑ
Κριός, Ταύρος, Καρκίνος, Παρθένος, Αιγόκερως, Ιχθύς

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι περιπετειώδης, ασταθής, αναζητά την ανάπτυξη και δεν παίρνει εύκολα απόφαση για γάμο. Βαριέται εύκολα, αγαπά τις εμπειρίες, το φλερτ και φοβάται πως ο γάμος θα τον οδηγήσει σε ρουτίνα. Αναζητά μια σύντροφο που δεν θα περιορίζει τις κινήσεις του. Πρέπει να του καταθέσεις επιχειρήματα και να τον διαβεβαιώσεις πως τίποτα δεν θα αλλάξει στη σχέση σας μετά το συμβάν. Συνήθως αργεί να παντρευτεί και το κάνει μόνο και μόνο για να έχει συντροφιά. Προσεγγίζει φιλελεύθερους και ανεξάρτητους ανθρώπους, με ποιότητα και δεν χωρίζει αν έχει μια ικανοποιητική οικογενειακή ζωή.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ
Η μόνιμη δέσμευση τον πιέζει. Όταν αποφασίσει να παντρευτεί, το ζητάει άμεσα και με ενθουσιασμό, χωρίς ρομαντισμούς. Θα το κάνει με έξυπνο τρόπο, σε κάποιο ταξίδι, την ώρα που θα συζητάτε κάτι άσχετο ή μπορεί να κάνει ένα πάρτι και να στο ανακοινώσει ξαφνικά μπροστά στους φίλους σας.

ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ
Από 17/8-11/9, με την Αφροδίτη στο Ζυγό, θα ζήσεις αισθησιακές, ζεστές και όμορφες στιγμές με το ταίρι σου.

ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΑΙΡΙΑΣΜΑΤΑ
Κριός, Λέων, Ζυγός, Σκορπιός, Τοξότης, Υδροχόος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος αγαπά την οικογένεια και το γάμο, ίσως να είναι αυτός και ο προορισμός του. Μπορεί να παντρευτεί σε νεαρή ηλικία, την ονειρεύεται με λεπτομέρεια τη μέρα αυτή. Προτιμά τις σταθερές σχέσεις, φροντίζει το ταίρι του, θέλει να συνυπάρχει. Είναι κτητικός και περιοριστικός. Αναζητά την ασφάλεια, την αγάπη και τη διασκέδαση στο σπίτι.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ
Ακολουθεί πιστά τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις. Έτσι, μπορεί να αποφασίσει να κάνει την πρόταση σε οικογενειακό κύκλο. Θα σου ανακοινώσει πρώτα πως θέλει η σχέση σας να εξελιχτεί και θα σου ζητήσει να γνωρίσει τους γονείς σου για να κανονιστεί η τελετή. Έχει οικογενειακές αρχές που θέλει πάντα να τις τηρεί.

ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ
Με το Δία στο ζώδιό σου, τα όνειρά σου θα γίνουν πραγματικότητα. Η σχέση σου θα εξελιχτεί και θα κάνεις σχέδια για το μέλλον. 12/9-7/10, με την Αφροδίτη στο Σκορπιό, θα ζήσεις μια καυτή ερωτική περίοδο.

ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΑΙΡΙΑΣΜΑΤΑ
Ταύρος, Παρθένος, Σκορπιός, Αιγόκερως, Ιχθύς.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι ενθουσιώδης και όταν ερωτευτεί, παρασύρεται σε μεγάλα λόγια και δηλώσεις για γάμο. Σχεδιάζει τα πάντα στο μυαλό του μέχρι και τις λεπτομέρειες της τελετής. Για να προχωρήσει στην εκτέλεση, πρέπει να σιγουρευτεί ότι θα ζήσει μια άνετη ζωή. Δεν αντέχει τις πιέσεις, την τσιγκουνιά ή τη στέρηση απολαύσεων. Αναζητά τις κατάλληλες προϋποθέσεις. Αγαπά την οικογένεια και τη φροντίζει. Είναι γενναιόδωρος και αφοσιωμένος στα αγαπημένα του πρόσωπα. Θέλει να γίνονται όλα με το δικό του τρόπο και το ταίρι του να προσαρμόζεται στο στιλ του. Η σύντροφός του πρέπει να τον κατανοεί και να μην τον περιορίζει. Του αρέσει να ζει σε ένα όμορφο και γεμάτο ανέσεις σπίτι.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ
Όταν αποφασίσει να παντρευτεί, θα κάνει την πρόταση γάμου με έναν φαντασμαγορικό τρόπο. Αγαπά τις εκπλήξεις. Θα επιλέξει ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι και θα προετοιμάσει μια σούπερ ερωτική, διασκεδαστική και παθιασμένη βραδιά. Θα κάνει πάρτι για να το ανακοινώσει στους φίλους του και θα ετοιμάσει μια βραδιά για να το ανακοινώσει επίσημα στις οικογένειες.

ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ
Με το Δία στον Καρκίνο, θα υπάρχουν εναλλαγές στις σχέσεις σου, μια ζέστη, μια κρύο. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου ως τις 27/7, θα ζήσεις όμορφες, αξέχαστες στιγμές.

ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΑΙΡΙΑΣΜΑΤΑ
Κριός, Δίδυμος, Ζυγός, Τοξότης, Υδροχόος

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος δύσκολα αποφασίζει το γάμο. Ψειρίζει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Θεωρεί πως είναι μια πολύ σοβαρή απόφαση και θα πρέπει η λογική του να τον οδηγήσει εκεί. Σκέφτεται τα οικονομικά, αν η σύντροφός του είναι άτομο εμπιστοσύνης, αν θα μπορεί να ζει μια άνετη ζωή. Θέλει έναν άνθρωπο να τον φροντίζει, να νιώθει ασφάλεια και σταθερότητα, να τον καταλαβαίνει, να μπορεί μαζί του να πετύχει τους στόχους του και τότε και κείνος θα θυσιαστεί. Δεν δένεται εύκολα, δεν αναζητά τη θυελλώδη ζωή. Αγαπά την τελειότητα, έχει εμμονές με την τάξη και την καθαριότητα, φοβάται μήπως προδοθεί ή δεν βρει ποτέ την ιδανική σύντροφο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ
Όταν υπάρχει αγάπη, θεωρεί πως η απόφαση για γάμο πρέπει να παίρνεται από κοινού. Μην περιμένεις επισημότητα, ρομαντισμό και συναίσθημα. Εκεί που συζητάτε χαλαρά για την πορεία της σχέσης σας, θα σου πει πως θέλει να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ
Από 23/7-16/8, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, η αισθηματική σου ζωή θα είναι πολύ δυνατή και πολύ ερωτική. Οι εξελίξεις θα είναι θετικές και θα περάσεις τέλεια.

ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΑΙΡΙΑΣΜΑΤΑ
Ταύρος, Καρκίνος, Σκορπιός, Αιγόκερως, Ιχθύς.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός δεν αγαπά τη μοναξιά. Έχει ανάγκη τη συντροφικότητα και τη ζεστασιά. Είναι ανασφαλής και αναποφάσιστος. Δεν τον τρομάζει ο γάμος, απλά χρειάζεται παρότρυνση. Παίρνει απόφαση να παντρευτεί για να μην χάσει το άτομο που αγαπά, ακόμα και αν η σχέση του δεν είναι απόλυτα ικανοποιητική. Πολλές φορές, παντρεύεται και χωρίζει βιαστικά. Ελκύει άτομα πρωτοποριακά, ενεργητικά, προκλητικά. Αγαπά τη δικαιοσύνη, την αρμονία, την ειρήνη, δεν επιδιώκει να κυριαρχεί.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ
Ο Ζυγός θα κάνει μια πολύ ρομαντική και συναισθηματική πρόταση γάμου. Θα προετοιμάσει μια ζεστή, αισθησιακή και τρυφερή βραδιά, με όμορφη μουσική και θα ξεδιπλώσει την τέχνη του με διπλωματία και ευγένεια. Ένα ερωτικό φιλί, μια ζεστή αγκαλιά και όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης να περιμένεις αυτή τη βραδιά.

ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ
Από 17/8-11/9, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, θα περάσεις όμορφες, ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου. Προσοχή τον Οκτώβριο σε νεύρα και εντάσεις στη σχέση σου.

ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΑΙΡΙΑΣΜΑΤΑ
Κριός, Δίδυμος, Λέων, Τοξότης, Υδροχόος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός θα σε περάσει από πολλά τεστ μέχρι να πάρει την απόφαση για γάμο. Θα κουραστείς να περιμένεις. Όταν όμως εκφράσει την επιθυμία του, το εννοεί και θα το κάνει. Ερωτεύεται με πάθος και χωρίς όρια και προσμένει τα αντίστοιχα. Θέλει διαβεβαιώσεις ότι τίποτα δεν θα αλλάξει στη σχέση σας μετά το γάμο. Η πίστη και η αφοσίωση είναι σημαντικά γι’ αυτόν. Πρέπει να αισθάνεται το απόλυτο δέσιμο για να προχωρήσει. Διαισθάνεται τις ανάγκες της συντρόφου του. Γοητεύει και τραβάει σαν μαγνήτης. Επιλέγει το ταίρι του με αυστηρά κριτήρια, είναι ζηλιάρης και αντέχει στα δύσκολα. Παντρεύεται μετά από ώριμη σκέψη, είναι επίμονος και ισχυρογνώμων και αναζητά τις υλικές απολαύσεις. Θέλει να ζει σε ένα σπίτι άνετο και απλό.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ
Δεν ξέρεις ποτέ , δεν σου περνά από το μυαλό με τι μυστικότητα θα σου κάνει πρόταση γάμου ένας Σκορπιός. Θα φροντίσει να είστε μόνοι και απομονωμένοι και θα σε παρασύρει σε μια καυτή ερωτική βραδιά. Και κει που εσύ πιστεύεις πως είναι κάτι συνηθισμένο, θα σου δώσει ένα δαχτυλίδι χωρίς πολλά λόγια και θα σε παρατηρεί για να δει τις αντιδράσεις σου. Μην τον κάνεις να αμφιβάλλει....

ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ
Με το Δία στον Καρκίνο, οι προσδοκίες σου θα εκπληρωθούν. Μια πολύ καλή περίοδος είναι από 12/9-7/10, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου. Προσοχή το Νοέμβριο: με την έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου, η σχέση σου θα πάρει μια απρόβλεπτη τροπή.

ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΑΙΡΙΑΣΜΑΤΑ
Ταύρος, Καρκίνος, Παρθένος, Αιγόκερως, Ιχθύς.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ελεύθερος, γεννημένος εργένης. Δεν μπορεί να φανταστεί ότι θα ζήσει την υπόλοιπη ζωή του με ένα άτομο. Μπορεί να κάνει μια σοβαρή σχέση, να συζήσει, όμως, φοβάται το γάμο καθώς τον θεωρεί μια αναστρέψιμη κατάσταση. Δεν είναι διατεθειμένος να παραμερίσει τις επιθυμίες του για τα «πρέπει». Θέλει δίπλα του έναν άνθρωπο με κοινές δραστηριότητες, φιλοδοξίες, κατανόηση, ποικιλία και στιγμές ανεξαρτησίας. Να συμβαδίζει με τους ρυθμούς του, να ρισκάρει, να μη φοβάται, να αγαπά τις περιπέτειες, να είναι δραστήριος, πολυάσχολος, να επικοινωνεί πνευματικά. Δεν εκδηλώνεται ιδιαίτερα αλλά θυσιάζεται για τα αγαπημένα του πρόσωπα. Αγαπά τα παιδιά και γίνεται καλός γονέας.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ
Μην περιμένεις επισημότητα, ρομαντισμό, εκδηλωτικότητα και μεγάλα λόγια από έναν Τοξότη. Είναι ενθουσιώδης και περιπετειώδης τύπος. Θα σου ανακοινώσει ξαφνικά ότι παντρεύεστε και συ, αν τον θέλεις πραγματικά, θα πεις το μεγάλο «ναι» γιατί αν τον αφήσεις να το πολυσκεφτεί, θα αλλάξει γνώμη. Λειτούργησε και εσύ αυθόρμητα.

ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ
Επωφελήσου το διάστημα από 8/10-6/11, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου.

ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΑΙΡΙΑΣΜΑΤΑ
Κριός, Δίδυμος, Λέων, Ζυγός, Υδροχόος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως αγαπά τη σταθερότητα και την πίστη στις σχέσεις του και επιθυμεί να κάνει οικογένεια αν έχει βέβαια καταφέρει να φέρει τα επαγγελματικά του στο επιθυμητό γι’ αυτόν σημείο. Θέλει να νιώθει οικονομική ασφάλεια πριν παντρευτεί και παίρνει ώριμα αυτήν την απόφαση. Το ταίρι του πρέπει να διαθέτει και αυτό επαγγελματική ή οικονομική ανεξαρτησία καθότι θέλει να αισθάνεται περήφανος γι’ αυτό. Είναι σοβαρός, υπεύθυνος, πρακτικός και αναζητά την αληθινή αγάπη. Ο γάμος πρέπει να καλύπτει τις συναισθηματικές του ανάγκες. Αγαπά το σπίτι και κρατά στενές σχέσεις με συγγενείς. Είναι πιστός και αφοσιωμένος και απεχθάνεται το χωρισμό. Ανταποκρίνεται στα δύσκολα, είναι καλός γονέας και επιθυμεί για τα παιδιά του το καλύτερο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ
Είναι λογικός, πρακτικός και συντηρητικός και θέλει τα πράγματα να γίνονται με τον σωστό τρόπο, που δεν είναι άλλος από τον δικό του. Θα κουβεντιάσει με το ταίρι του, θα τεκμηριώσει τις σκέψεις του και θα οργανώσει μια βραδιά με συγγενείς και φίλους για να ανακοινώσει το γάμο του.

ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ
Με τον Δία στον Καρκίνο, η αισθηματική σου ζωή θα μπει σε μια νέα πορεία. Ευνοείται η συμβίωση ή η επισημοποίηση μιας σχέσης. Από 7/11 ως το τέλος της χρονιάς, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, θα βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη και θα σκεφτείς την πορεία της σχέσης σου.

ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΑΙΡΙΑΣΜΑΤΑ
Ταύρος, Καρκίνος, Παρθένος, Σκορπιός, Ιχθύς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος, όσο και αν ερωτευτεί και αν παθιαστεί, μπορεί να το βάλει στα πόδια όταν ακούσει για γάμο. Είναι περιπετειώδης, αγαπά τις εμπειρίες και δεν συμβιβάζεται για μόνιμη δέσμευση, αν δεν έχει ζήσει πρώτα τη ζωή του. Είναι φιλελεύθερος, μοντέρνος άνθρωπος και δεν πιστεύει πως η ουσία της σχέσης είναι ο γάμος. Βέβαια, είναι απρόβλεπτος και κει που μιλά για ελευθερία, να αποφασίσει να παντρευτεί. Δεν ταιριάζει εύκολα με άλλους ανθρώπους, δεν αφήνει χώρο να μπουν στη ζωή του εκτός και αν συμμερίζονται τα διανοητικά του ενδιαφέροντα και αγαπούν την ελευθερία. Ψάχνει την αντανάκλαση του εαυτού του. Συμμετέχει σε δουλειές του σπιτιού, αγαπά και σέβεται τις απόψεις των παιδιών.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ
Ξαφνικά και απρόβλεπτα θα σου κάνει πρόταση και δεν θα το πιστεύεις. Θα είναι μια αξέχαστη έκπληξη. Μπορεί να κάνει την κίνηση μπροστά σε φίλους, στη μέση του δρόμου, την ώρα που περπατάτε να πέσει στα πόδια σου και να σου ζητήσει να τον παντρευτείς ή ακόμα και μέσω facebook ή με οποιονδήποτε άλλο πρωτότυπο τρόπο.

ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ
Ως τις 22/7, με την Αφροδίτη στο Λέοντα, θα κερδίσεις το χαμένο έδαφος, θα εκφράσεις τα συναισθήματά σου και θα πάρεις ευχαρίστηση από ερωτικά ζητήματα. Προσοχή το Νοέμβριο με τις εκλείψεις, μην παραμελήσεις το ταίρι σου.

ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΑΙΡΙΑΣΜΑΤΑ
Κριός, Δίδυμος, Λέων, Ζυγός, Σκορπιός, Τοξότης.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς κάνει όνειρα, έχει φαντασία και ζει στο μέγιστο βαθμό τα συναισθήματά του. Ονειρεύεται τη μέρα του γάμου του σαν την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του. Διαισθάνεται την ιδανικό σύντροφο και άθελά του πολλές φορές καταπιέζει το ταίρι του. Και εκεί που προγραμματίζει το γάμο του, δεν αποκλείεται να ερωτευτεί και κάποια άλλη. Είναι ερωτευμένος με τον έρωτα, ονειρεύεται παραμυθένιες σχέσεις. Αναζητά μια σύντροφο που να πραγματοποιεί τα όνειρά του. Οι εναλλαγές διαθέσεών του προκαλούν εντάσεις όσο και αν προσδοκά την τέλεια σχέση. Είναι καχύποπτος, ζηλιάρης, ευαίσθητος, στοργικός σύζυγος και πατέρας.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ
Θα σου κάνει πρόταση γάμου σαν σε παραμύθι όπου ο πρίγκιπας ζητά τη Σταχτοπούτα. Θα προετοιμάσει ένα ρομαντικό δείπνο δίπλα στη θάλασσα και θα σου εκφράσει τα συναισθήματά του. Θα σε συγκινήσει το συναίσθημα και η ευαισθησία του. Θα σου δώσει όρκους ότι θα είστε για πάντα μαζί.

ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ
Ο Δίας στον Καρκίνο θα φέρει δώρα στη συναισθηματική σου ζωή και οι σχέσεις σου θα γίνουν παραμυθένιες. Έρχονται καλύτερες μέρες, με μεγαλύτερη σταθερότητα. Πρόσεξε στην πανσέληνο στο ζώδιό σου στις 19/9 τα νεύρα, τις υπερβολές και τις συναισθηματικές σου εξάρσεις.

ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΑΙΡΙΑΣΜΑΤΑ
Ταύρος, Καρκίνος, Παρθένος, Σκορπιός, Αιγόκερως.