Γλυκά μυστκά!!!

Μαρέγκα

Η μαρέγκα σας θα έχει σίγουρη επιτυχία ΑΝ: Χτυπήσουμε τα ασπράδια χάλκινο σκεύος, η μαρέγκα θα...

Κολπάκια για πετυχημένα κέικ!

Όταν πλέον έχουμε βάλει τη ζύμη στη φόρμα, με μια σπάτουλα κάνουμε μια χαρακιά γύρω από το...

Για τέλεια μελομακάρονα!

Μερικές συμβουλές που πρέπει να τηρούμε είναι οι εξής: Μη ζυμώνετε πολύ ώρα τα μελομακάρονα γιατί...

Τέχνη και στα γλυκά

Φτιάξτε τον πουρέ µήλου. Πλύνετε τα µήλα και καθαρίστε τα από τις φλούδες, κόψτε τα στα τέσσερα...

Μυστικά της ζαχαροπλαστικής

Μικρά Μυστικά

Όταν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε σταφίδες σε κάποιο φαγητό, μπορείτε να τις μουσκέψετε σε λίγο νερό για μια περίπου ώρα. Θα γίνουν πιο ζουμερές. Αν πρόκειται για συνταγή ενός γλυκού, μουσκέψτε τις σταφίδες σε κονιάκ ή ρούμι, οπότε αποκτούν επιπλέον και ένα ιδιαίτερο άρωμα. Για να πετύχει η...